Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Shanghai Muxiang

Profil perusahaan

Shanghai Muxiang minangka perusahaan teknologi tinggi sing didegake ing taun 2006. Pabrik perusahaan ing Shanghai nguwasani area 186 hektar. Ana 30 insinyur senior, kalebu PHD, master lan lulusan, lan 12 mahasiswa. Basis produksi Tangshan uga jembaré 42.000 meter persegi lan nggarap 1,700 wong.

Inovasi minangka jiwa perusahaan kasebut. Kita duwe luwih saka 50 aplikasi paten kanggo riset kanthi independen lan produk inovatif saben taun. Perusahaan wis ngetrapake sistem manajemen kualitas lengkap lan lulus sertifikasi ISO9001. Babagan kualitas produk minangka umur perusahaan, perusahaan kasebut kanthi sukses ngenalake luwih saka 36 peralatan manufaktur canggih lan peralatan pendukung kayata pusat mesin, pusat balik, lan EDM saka Jerman, Amerika Serikat, lan Jepang.

about
about1

Sawise luwih saka 14 taun pengabdian lan presipitasi teknologi ing bidhang mesin, ing taun 2020, Muxiang sukses ndaftar ing Edisi Inovasi Ilmu lan Teknologi Pusat Pertukaran Kustian Ekuitas Shanghai (jeneng saham: saham Muxiang, kode: 300405). Iki minangka sejarah pangembangan perusahaan minangka tonggak penting; iki uga minangka titik wiwitan lan tenaga penggerak anyar kanggo perusahaan mlebu pasar modal.

Rebut kesempatan anyar kanggo pangembangan industri otomasi transportasi, njupuk rute pangembangan profesional, riset lan pengembangan teknologi transportasi kelas dunia, lan nggawe perusahaan manufaktur peralatan conveyor kelas internasional dadi tujuane.

Budaya kita

Kita mutusake dadi perusahaan mesin lan peralatan sing dihormati lan terkenal ing jagad iki lan kanggo ningkatake pangembangan mesin nasional. Kita duwe tanggung jawab kanggo dadi salah sawijining perusahaan peralatan mesin sing paling dihormati lan terkenal ing donya liwat inovasi lengkap lan perbaikan sing terus-terusan; minangka anggota peralatan mesin China, kita duwe tanggung jawab sing luwih gedhe kanggo ningkatake pangembangan industri manufaktur mesin nasional kanthi upaya, saengga manufaktur mesin China bisa nyebabake jagad iki.

Gagasan, Visi, Misi

Sesanti:Dadi pemimpin industri industri otomatisasi.

Gagasan:Mbentuk Komunitas Minat ing antarane Pelanggan, Karyawan, lan Kolaborator.

Misi:Produsen produk sing ngluwihi ekspektasi pelanggan.

Tujuan:Inovasi nggawe jagad iki luwih apik!

Karir

Ndhukung kabeh kegiatan yaiku karyawan sing dadi aset paling gedhe lan kunci sukses sing terus-terusan. Mula, kita target kanggo merekrut wong sing duwe bakat sing rumangsa bisa menehi kontribusi kanggo pertumbuhan lan sukses terus.

ce
team
factory