Sugeng rawuh ing situs web!

Conveyor

  • Removable Cableless Battery Telescopic Conveyor (3 Sections)
  •  HIGH CHASSIS Removable Cableless Battery 4 Sections TELESCOPIC BELT CONVEYOR
  • High Chassis Telescopic Belt Conveyor (Motorized Movement type)
  • Telescopic belt conveyor rubber pvc conveyor machine

    Mesin conveyor karet sabuk teleskopik

    Conveyor Sabuk Extendable minangka conveyor teleskoping sing nyebar menyang trailer truk minangka solusi ergonomis kanggo muatan lan bongkar muat. Conveyor iki paling umum ditemokake ing wilayah pengiriman lan panrima, gudang, lan lokasi liyane sing penting kanggo mindhah paket lan barang liyane ing lan metu saka truk lan kontainer pengiriman. Konektor teleskop sing bisa ditambah, bisa nambah produktivitas lan efisiensi ing lawang dock.

  • DWS machine

    Mesin DWS

    Conveyor sabuk umume digunakake kanggo transportasi bahan akeh (gandum, uyah, batubara, bijih, pasir, lsp). Sabuk sistem conveyor kasusun saka rong utawa luwih katrol. Daur ulang nggawa medium - sabuk conveyor - muter terus.

  • Turning Conveyor

    Nguripake Conveyor

    Conveyor sabuk putar yaiku jinis konveyor konektor sabuk, conveyor sabuk sing paling umum digunakake kanggo transportasi bahan akeh (gandum, uyah, batubara, bijih, pasir, lsp. Sabuk sistem conveyor kasusun saka rong utawa luwih katrol. Daur ulang nggawa medium - sabuk conveyor - muter terus.

  • Electric wheels sorting machine conveyor

    Conveyor mesin sortir roda listrik

    Conveyor mesin sortir roda listrik sing digunakake ing kantong pamisah logistik, mesin pamisah rodha yaiku peralatan sing digunakake kanggo sistem conveyor sabuk utawa sistem conveyor roller. Karakteristik desain iki yaiku nglacak barang sing ditularake kanthi akurat lan stabil uga nyetel posisi pamisahan ing posisi apa wae ing sadawane loro garis conveyor kanthi gampang kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan kanthi beda-beda.

  •  Stainless steel roller conveyor

     Conveyor roller stainless steel

    Conveyor rol minangka bentuk sabuk conveyor sing nggunakake rol - silinder puteran kanthi jarak sing rata - kanggo ngidini obyek luncur ing permukaan. Dheweke mindhah materi saka sak panggonan menyang tujuan liyane, lan asring nggunakake gravitasi utawa ngimplementasikake motor cilik.

  • Screw Conveyor

    Conveyor sekrup

    Conveyor sekrup utawa conveyor auger minangka mekanisme sing nggunakake pisau sekrup heliks puteran, sing diarani "flighting", biasane ing tabung, kanggo mindhah bahan cair utawa granular. Iki digunakake ing akeh industri penanganan akeh. Conveyor sekrup ing industri modern asring digunakake kanthi horisontal utawa kanthi condong minangka cara sing efisien kanggo mindhah bahan semi-padhet, kalebu limbah panganan, keripik kayu, agregat, biji-bijian sereal, pakan kewan, abu ketel, daging, lan jajanan balung, kotamadya sampah padhet, lan liya-liyane.

  • Telescopic Extendable Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk Dipanjang Teleskopik

    Conveyor teleskopik cocok kanggo ngemot lan mbongkar akeh barang saka trek. Conveyor teleskoping yaiku conveyor datar sing dioperasikake ing kasur slider teleskopik. Dheweke misuwur nalika nampa lan ngirim dermaga ing endi conveyor ditambahi dadi trailer mlebu utawa metu kanggo ngunggah utawa dimuat. Conveyor iki digunakake kanggo ngemot kothak lan karton ing truk lan kontainer.

  • Flexible Telescopic Roller Conveyor

    Conveyor Roller Teleskopik Fleksibel

    Conveyor Sabuk Extendable minangka conveyor teleskoping sing nyebar menyang trailer truk minangka solusi ergonomis kanggo muatan lan bongkar muat. Conveyor iki paling umum ditemokake ing wilayah pengiriman lan panrima, gudang, lan lokasi liyane sing penting kanggo mindhah paket lan barang liyane ing lan metu saka truk lan kontainer pengiriman. Konektor teleskop sing bisa ditambah, bisa nambah produktivitas lan efisiensi ing lawang dock.

  • Flexible Telescopic Conveyor Flexible Screw Telescopic Conveyor Belt

    Sabuk Konveyor Teleskopik Fleksibel Sabuk Konveyor Teleskopik Fleksibel

    Conveyor Sabuk Extendable minangka conveyor teleskoping sing nyebar menyang trailer truk minangka solusi ergonomis kanggo muatan lan bongkar muat. Conveyor iki paling umum ditemokake ing wilayah pengiriman lan panrima, gudang, lan lokasi liyane sing penting kanggo mindhah paket lan barang liyane ing lan metu saka truk lan kontainer pengiriman. Konektor teleskop sing bisa ditambah, bisa nambah produktivitas lan efisiensi ing lawang dock.