Sugeng rawuh ing situs web!

Piranti Perlindhungan Lingkungan

  • Floating garbage collection equipment

    Piranti nglumpukake sampah

    Piranti kolektor sampah sing ngambang MUXIANG, fungsi utama yaiku kanggo nyekel sampah sing ngambang, misahake sampah lan limbah, lan kanthi otomatis nyelehake sampah ing pesisir kanggo ember. Intine yaiku nggunakake nyedhot aliran dhuwur sing digawe dening piranti sing muter kanggo meksa sampah sing ngambang kumpul ing arah ember koleksi. Layar saringan tong njero lan njaba digunakake kanggo misahake uwuh lan banyu lan nangkep uwuh. Angkat listrik digunakake kanggo ngirim sampah kanthi otomatis menyang sisih ndhuwur kolam lan kanthi otomatis dibuwang menyang tong sampah, saengga ngrampungake koleksi sampah sing ngambang.

    Teknologi canggih, teknologi terkemuka, jupuk efisien, njamin kepatuhan

    Kontrol otomatis, ngirit energi lan nyuda swara, manajemen sederhana, operasi lan pangopènan sing trep

    Kualitas tinggi, wilayah sing bisa dikendhaleni, murah, lan sawise-sales sales.