Sugeng rawuh ing situs web!

Conveyor Roller Teleskopik Fleksibel

Katrangan singkat:

Conveyor Sabuk Extendable minangka conveyor teleskoping sing nyebar menyang trailer truk minangka solusi ergonomis kanggo muatan lan bongkar muat. Conveyor iki paling umum ditemokake ing wilayah pengiriman lan panrima, gudang, lan lokasi liyane sing penting kanggo mindhah paket lan barang liyane ing lan metu saka truk lan kontainer pengiriman. Konektor teleskop sing bisa ditambah, bisa nambah produktivitas lan efisiensi ing lawang dock.


Detail Produk

Tag Produk

TELESCOPIC EXTENDABLE BELT CONVEYOR-02

Conveyor Sabuk Extendable minangka conveyor teleskoping sing nyebar menyang trailer truk minangka solusi ergonomis kanggo muatan lan bongkar muat. Conveyor iki paling umum ditemokake ing wilayah pengiriman lan panrima, gudang, lan lokasi liyane sing penting kanggo mindhah paket lan barang liyane ing lan metu saka truk lan kontainer pengiriman. Konektor teleskop sing bisa ditambah, bisa nambah produktivitas lan efisiensi ing lawang dock.
Conveyor teleskopik minangka solusi ideal
Yen fasilitas sampeyan nggabungake salah sawijining konveyor teleskopik menyang operasine, sampeyan bakal entuk macem-macem mupangat, kalebu:

Produktivitas:Conveyor teleskopik Muxiang nyuda wektu mbukak lan mbongkar kanthi nyuda jumlah operator lan usaha sing dibutuhake ing proses kasebut. Conveyor teleskopik Muxiang bisa ngrampungake liwat extension lan retraksi sing gampang, kontrol operator intuisi, ergonomis optimal lan integrasi mulus karo solusi conveyor permanen sing ana. Iki tegese tugas sing biasane kalebu macem-macem operator, wektu mlaku luwih dawa, lan pengepakan lan pengepakan sing ora efisien saiki rampung kanthi cepet lan aman kanthi mung operator utawa loro - gumantung saka ukuran paket. Iki nyebabake tingkat turnaround sing luwih cepet lan pemenuhan sing luwih dhuwur.

Safety:Kanthi desain ergonomis, conveyor boes teleskopik kita luwih gampang digunakake karyawan kanthi aman. Iki nyuda risiko ciloko stres sing bola-bali uga galur lan cedera gaweyan liyane kanthi nyelehake titik utawa mbongkar titik ing titik sing disenengi sacara ergonomis kanggo operator. Iki pungkasane nyebabake biaya sing luwih murah lan kurang mudhun.

Kurang wektu meneng: Tanpa solusi conveyor sing bisa ditambahi, butuh wektu akeh mlaku-mlaku utawa paket forklifting lan kothak saka conveyor permanen menyang dock (utawa kosok balene), lan tambahan wektu mindhah barang menyang (utawa saka) wilayah sing paling jero ing wadhah kasebut. Wektu penanganan tambahan iki dianggep minangka wektu nganggur amarga ora aktif nyumbang kanggo ngrampungake proses. Conveyor sing bisa diperpanjang ngilangi wektu sing boros iki kanthi nggawa conveyor nengen menyang titik muatan utawa bongkar ing trailer.

TELESCOPIC EXTENDABLE BELT CONVEYOR
TELESCOPIC EXTENDABLE BELT CONVEYOR-03
Telescopic Belt Conveyor6
Telescopic Belt Conveyor9
Telescopic Belt Conveyor10
Telescopic Belt Conveyor8

Apa conveyor Sabuk?
Conveyor teleskopik cocok kanggo mbukak akeh barang lan mbongkar saka trek. Conveyor teleskoping yaiku conveyor datar sing dioperasikake ing kasur slider teleskopik. Dheweke populer nalika nampa lan ngirim dermaga ing endi conveyor ditambahi dadi trailer mlebu utawa metu kanggo ngunggah utawa dimuat. Conveyor iki digunakake kanggo ngemot kothak lan karton ing truk lan kontainer.

Kepiye cara njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi pungkasan mesthi sadurunge dikirim;

Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Luwih saka 20 taun fokus ing conveyor, luwih saka 30 insinyur profesional, manufaktur tahunan luwih saka ewu konveyor. Perusahaan kita minangka Perusahaan Teknologi Tinggi sing fokus ing conveyor lan peralatan adhedhasar China lan ngadhepi jagad.

Layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW ; Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY ; Jenis Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C ; Basa Nganggo: Inggris, Cina

 Napa kita kudu milih perusahaan sampeyan?
Kita profesional ing mesin otomatis nganti pirang-pirang taun, lan nyedhiyakake layanan purna jual sing luwih apik. Sampeyan ora njamin risiko kesepakatan kasebut.

Apa jenis produk sing sampeyan duwe? 
Conveyor teleskopik / conveyor teleskopik / mesin pemilah rodha / conveyor sabuk putar / logam sheet / proses las lan sapanunggalane.

Parameter produk

Katrangan produk

Industri Aplikasi

Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin,
Pabrik Pabrik, Pabrik Panganan & Minuman, Pertanian,
Karya konstruksi, Energi & Penambangan

Bahan Bingkai

Baja karbon tahan karat

Bahan Sabuk

PVC / Karet / PU / PE / kanvas

Bahan Motor

Siemens / SEW / Guomao / Merk Cina liyane sing misuwur

Kacepetan

0-20m / min (luwes)

Tegangan

110V 220 V 380 V 440V

Daya (W)

OKW-5KW

Ukuran (L * W * H)

H = 1M-20M W = 0.2M-2M H = 0.6M-1M (Bisa disesuaikan)

Kapasitas Muat

0KG-100KG

Sertifikasi

ISO9001: 2015

Garansi

1 taun

Layanan sawise-sales

Layanan Online / Video
factory
packing

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita