Sugeng rawuh ing situs web!

Mixer dayung gandha gratis tanpa gravitasi

Katrangan singkat:

Campuran dayung ganda-gravitasi non-gravitasi nduweni karakteristik kuat, efisiensi dhuwur, wektu nyawiji cekak, wektu nyampur desain 1-3 menit, keseragaman rasio distribusi 1: 1000 luwih saka 95%, rong batang campuran ing horisontal silinder muter ing arah sing ngelawan kanthi kecepatan sing padha, Blades sing diatur ing sudut khusus ing poros mesthekake yen bahan kasebut disemprotake ing arah radial, keliling lan aksial sekaligus, mbentuk siklus senyawa senyawa, lan entuk campuran seragam wektu cendhak.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Model MHW-0,5 MHW-1 MHW-2 MHW-3
Volum 0,5m3 1m3 2m3 3m3
Faktor Beban 0,5-0,7      
Ukuran 1450 * 1500 * 950 1800 * 1800 * 1350 2200 * 2400 * 1600 2300 * 2300 * 1620
Kekuwatan 7,5Kw 11Kw 18.5Kw 25Kw
Bobot (KG) 800 (1400) 1150 (1550) 2800 (3800) 4500 (6000)

Katrangan produk

Campuran iki mbentuk zona fluida mekanis kanthi nggunakake rong alat campuran campuran super-puteran sing ditata sacara horizontal. Desain iki ndadekake tarif transfer radial lan aksial sing dhuwur banget, ngasilake homogenitas paling dhuwur. Campuran kasebut digunakake ing Froude Number optimal 1.1, ing endi kekuwatan sentrifugal ngluwihi gaya gravitasi. Campuran diwujudake kanthi efisien ing wektu siklus cendhak, nanging nggunakake produk sensitif kanthi alus.

Campuran bisa ngasilake nganti 16 siklus campuran saben jam lan kasedhiya kanthi ukuran 100 nganti 4000 liter (volume sing bisa digunakake) saben batch. Desain mixer standar bisa digunakake kanthi optimal kanggo operator liwat lawang ngarep sing gedhe banget. Lawang iki menehi akses lengkap menyang ruang campuran kanggo pengawasan lan reresik.

Campuran dayung ganda-gravitasi non-gravitasi nduweni karakteristik kuat, efisiensi dhuwur, wektu nyawiji cekak, wektu nyampur desain 1-3 menit, keseragaman rasio distribusi 1: 1000 luwih saka 95%, rong batang campuran ing horisontal silinder muter ing arah sing ngelawan kanthi kecepatan sing padha, Blades sing diatur ing sudut khusus ing poros mesthekake yen bahan kasebut disemprotake ing arah radial, keliling lan aksial sekaligus, mbentuk siklus senyawa senyawa, lan entuk campuran seragam wektu cendhak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita