Sugeng rawuh ing situs web!

MX-2B3 Mesin ngisi Auger Otomatis

Katrangan singkat:

Wadah Produk: Kaleng kaleng: Diameter 50-180mm, Dhuwur 50-350mm

Ngisi Bobot: 10-5000g (Kanthi ngganti aksesoris tambahan)

Akurasi Pengepakan: ≤ ± 1.5g

Kacepetan Kemasan: 20-55 kaleng / menit.

Total Daya: 3.5Kw

Siemens PLC lan layar tutul, motor servo Panasonic

Kalebu siji modul 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Hopper ganda 50L / 25L, kanthi fungsi ngisi lan ngisi ulang, njamin akurasi sing apik
Layar tutul, Tampilan basa 2, gampang dioperasikake
meja putar botol, ukurane beda kanggo botol sampeyan
Conveyor sabuk, bisa nyetel kacepetan miturut paket sing dibutuhake
Kontrol listrik, kita nggunakake merek terkenal, tetep lan gampang dipikolehi nalika ndesak
Metering Auger, bagean utama, pemrosesan bubut nggawe akurasi sing dhuwur. Bisa dadi adat sing dibutuhake

Program mesin pengisi sekrup otomatis desain modular, sistem kontrol Plc, antarmuka mesin-mesin, mode kerja sing jelas sekilas, kabeh paramèter bisa digunakake sawise nambah modul program.
Dikemas ing komplong utawa wadhah kaya botol, dilengkapi sistem pakan otomatis, ora bisa diwujudake tanpa botol, tanpa ngisi tanpa botol,
Iki nduweni fungsi alarm alarm sing ora bisa ditoleransi, pituduh kesalahan kesalahan lan pembuangan sampah, ora ngeculake saben botol produk sing ora kualifikasi kanggo njamin tingkat kualifikasi produk.
Struktur lan tata letak kabeh mesin cukup, macem-macem kemasan diganti, lan reresik luwih trep.
Nggunakake pelacakan umpan balik gravitasi tartamtu lan rem kopling nanggepi kacepetan dhuwur kanggo nyurung sekrup, nambah akurasi kemasan lan stabilitas mekanik lan daya tahan, kurang biaya perawatan.

Fitur produk

Akurasi Dhuwur lan kacepetan dhuwur.
Kemasan bubuk ing komplong utawa botol.
Duwe sistem ngukur bobot lan saran kaping pindho.
Tionghoa / Inggris utawa khusus basa sampeyan ing layar tutul.
Struktur mekanik sing cukup, gampang kanggo ngganti bagean ukuran lan ngresiki.
Liwat ngganti aksesoris, mesin kasebut cocog kanggo macem-macem produk bubuk.
Duwe fungsi bisa ndhukung, geter lan ekstraksi debu.
Kita nggunakake merek listrik sing misuwur, luwih stabil.
Layanan pribadi- ing kunjungan situs lan konsultasi.

Panggunaan produk

Mesin iki cocog kanggo macem-macem jinis mesin bubuk bubuk sing bisa digunakake minangka:
Mesin ngisi bubuk susu, mesin ngisi bubuk tepung, mesin ngisi bubuk kopi
Bubuk kemasan: contone, bubuk susu, monosodium glutamat, omben-omben padhet, gula es, dextrose, pakan, kopi, obat padhet, aditif bubuk & grainy, pewarna, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita