Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Kemasan Kantong Vertikal Otomatis MX-3AL / 3BL

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Iki minangka mesin isi segel vertikal lan segel sing ngirit ruangan banget, dirancang kanggo kinerja dhuwur (output) kanthi panyegelan sing bisa direproduksi. Kabeh mesin kanthi otomatis lan dirancang ing desain Two-Mode-Tec lan makaryakke intermitente lan / utawa terus-terusan. Desain format ngidini produksi tas pipa tanpa lan nganggo gusset, tas blok ngisor lan tas StabilPack, uga tas tetrahedron utawa tas bola. Macem-macem macem-macem bentuk kemasan uga mbutuhake format individu kanggo nyadari lapisan segel lan macem-macem fitur tas. Meh kabeh fitur tas umum bisa diwujudake.

  MX-3AL MX-3BL
Cara ngisi Auger Isi Auger Isi
Ukuran Kantong W50-160 L80-230 W70-250 L100-320
Kekandelan film 0,05 ~ 0,08mm 0,05 ~ 0,08mm
Isi Bobot 1`300g 10 ~ 3000g
Akurasi ± 0.3 ~ 1% (Miturut bobot lan kacepetan kemasan)
Kapasitas 20 ~ 50 tas / m 25 ~ 85bags / m
Pasokan Daya 3fase 380V / 220V 50 ~ 60HZ 3fase 380V / 220V 50 ~ 60HZ
Tekanan Udara 6 ~ 8kg / cm2 6 ~ 8kg / cm2
Bobot 250kg 800Kg
Ukuran 1035 * 920 * 2150mm 1400 * 1200 * 2600

Mesin iki nduweni fungsi kanggo nggawe tas, bobote, ngisi meterial lan nitrogen, coding. Cocog kanggo kemasan bubuk lan selaras karo standar nasional.

◆ Ana PLC lan layar sentuh ing mesin iki, parameter kasebut bisa disimpen.

◆ Lokasi irisan bisa diganti nalika mesin lagi mlaku.

◆ Mesin iki bisa nggawe macem-macem jinis tas, kayata tas datar, tas telung dimensi lan tas tangan

◆ Ana Fault Alerm System ing mesin iki, bakal diwiwiti kanthi lawang ora ditutup, pemotong ngethok menyang meterial, film wis entek, lsp.

◆ Mesin iki ditutup kanthi swara lan bledug sing sithik, kalebu sistem siram nitrogex.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita