Sugeng rawuh ing situs web!

Sistem pengepakan lan palet otomatis

1. Pambuka sistem solusi fleksibel saka kemasan otomatis lan sistem palletizing manipulator

Kanthi pangembangan ekonomi negara saya terus maju lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi sing cepet, logistik modern, minangka bagean penting ing ekonomi modern lan model layanan komprehensif sing paling ekonomis lan cukup wajar ing proses industrialisasi, berkembang kanthi cepet ing saindenging negara. Minangka bagean penting saka sistem logistik modern, gudang telung dimensi otomatis minangka sistem gudang teluk tinggi kanggo nyimpen barang ing pirang-pirang lapisan. Iki minangka sistem sing kanthi otomatis nyimpen lan njupuk logistik tanpa intervensi manual langsung.

Sistem pengepakan lan palet otomatis Manipulator minangka sistem sing gampang lan integral, kalebu robot industri, pengendali, programer, perlengkapan robot, mesin bongkar / tumpukan otomatis, peralatan penempatan lan posisi palet, lan piranti lunak mode palet. Iki uga dilengkapi sistem ngukur, label, deteksi lan komunikasi otomatis, lan gegandhengan karo sistem kontrol produksi kanggo nggawe lini produksi kemasan integral lengkap.

a. Stasiun palet ing pungkasan baris produksi

● Palletizing produk siji: Iki minangka sistem palet fleksibel, sing mbukak bahan saka garis conveyor, ngrampungake palletizing work-piece, lapisan layering lan proses liyane, banjur nggunakake garis conveyor kanggo ngirim palet sing ditumpuk.

● Palletizing multi-produk lan multi-palet: Macem-macem bahan kerja asale saka macem-macem garis, dijupuk lan dilebokake ing macem-macem palet, lan kasur lapisan uga dijupuk dening robot. Palet lan tumpukan lengkap output utawa input kanthi otomatis.

b. Workstation depalletizing / palletizing

Sistem paletisasi sing fleksibel bisa tumpukan macem-macem barang dadi siji tumpukan, lan robot uga bisa nyekel palet lan bantalan lapisan. Sawise tumpukan wis kebak, output bakal kanthi garis conveyor kanthi otomatis.

c. Stasiun palet ing garis produksi

● Bahan kerjane dijupuk ing titik lokasi garis conveyor lan dilebokake ing rong palet sing beda, lan lapisan lapisan uga dicekel karo robot. Palet lan tumpukan lengkap output utawa input kanthi otomatis liwat awak garis.

● Macem-macem bahan kerja asale saka macem-macem garis, dijupuk lan dilebokake ing macem-macem palet, lan bantalan lapisan uga dijupuk dening robot. Palet lan tumpukan lengkap output utawa input kanthi otomatis.

 2. Indikator teknis pengepakan otomatis lan palletizing dening manipulator

◆ Workpiece: kothak, sheet, material tas, kemasan kaleng / kertas

◆ Ukuran workpiece: bisa dirancang miturut ukuran potongan gaweyan pelanggan

◆ Bobot workpiece: bisa dirancang miturut syarat pelanggan

◆ Rentang gerakan workpiece: bisa dirancang miturut syarat pelanggan

◆ Jumlah derajat kebebasan robot: 4 utawa 6

◆ Bisa dibaleni robot: ± 0,1mm

Katelu, lapangan aplikasi pengepakan otomatis lan paletisasi manipulator

Sistem tinju lan palet otomatis otomatis Manipulator bisa digunakake ing bahan bangunan, peralatan omah, elektronik, serat kimia, mobil, panganan, omben-omben lan industri liyane.

4. Analisis entuk manfaat pangguna saka kemasan otomatis lan palletizing manipulator  

Minangka unit manipulasi otomatis lan palletizing manipulator nyadari operasi otomatis ing tinju produk, palletizing lan proses liyane, lan duwe fungsi kayata deteksi keamanan, kontrol interlocking, diagnosis mandiri kesalahan, reproduksi pengajaran, kontrol urutan, pertimbangan otomatis, lsp. Land banget ningkatake efisiensi produksi lan mutu kerja, nylametake tenaga kerja, lan nggawe lingkungan produksi modern.

5. Cara nyedhiyakake lan layanan

Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. nyedhiyakake pelanggan kanthi lengkap sistem kemasan otomatis robot lan sistem paletet. Saliyane ngrampungake desain teknik, manufaktur, instalasi, lan debugging miturut syarat pelanggan, Muxiang uga bisa tanggung jawab kanggo operator pelatihan lan layanan purna jual sing apik.

Nem, ciri

Keuntungan utama nggunakake manipulator kanggo pengepakan lan palletizing yaiku palletizing sakabèhé, tingkat kegagalan kurang lan operator sing luwih sithik. Manipulator kasebut minangka robot tujuan khusus sing sederhana. Ing negara kita, manipulator palletizing isih kosong, lan mung ana sawetara manipulator sing digunakake ing garis perakitan. Manipulator duwe prospek sing apik ing pasar domestik. Kanggo nglindhungi kapentingan desainer lan pabrikan, Muxiang ora nerangake data penting, lan ora nerangake komponen utama, reduksi gabungan, lan pilihan parameter motor servo, nanging ora mengaruhi prinsip manipulator palet. Tulung dingerteni. . Pembeli sing duwe minat bisa ngunjungi kantor pusat Shanghai Muxiang ing 1588 Huazhi Road, Huaxin Industrial Park, Huaxin Town, Qingpu District, lan ngatur manajer R&D teknik profesional kanggo menehi pitepangan kanthi rinci. Hotline: 13044664488.


Wektu kiriman: Mar-19-2021