Sugeng rawuh ing situs web!

Lift ember

Deskripsi rinci babagan elevator ember Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd.

Lift ember 06.jpg

1. Piranti sing disedhiyakake dening Muxiang duwe fungsi lengkap, teknologi canggih lan diwasa, lan bisa memenuhi kondisi perlindungan tenaga kerja. Piranti sing disedhiyakake dening Muxiang dirancang kanthi apik lan diproduksi, lan macem-macem kahanan kerja sing disedhiyakake bisa nyukupi persyaratan operasi sing aman lan terus-terusan, lan bisa nyukupi macem-macem syarat kerja kayata operasi sing terus-terusan utawa intermiten, asring diwiwiti lan mandheg, lan miwiti -kanggo operasi kanthi beban lengkap. , Output dijamin. Kinerja sistem kudu dipercaya, operasi kudu sederhana lan hemat energi. Lan kudu tundhuk marang peraturan perlindungan lingkungan.

2. Bagéan peralatan nggunakake teknologi manufaktur canggih lan andal, kanthi bentuk permukaan sing apik lan cocog toleransi sing cocog. Bagian sing gampang dipakai, korosi, tuwa utawa butuh penyesuaian, inspeksi lan penggantian bisa dibongkar, diganti lan didandani, lan suku cadang kudu disedhiyakake.

3. Komponen peralatan kasebut kudu bisa dioperasikake kanthi aman lan terus-terusan ing kahanan operasi normal, lan ora ana masalah kayata stres, geter, kenaikan suhu, nyandhang, korosi, lan tuwa.

4. Lift ember dilengkapi cangkang, sing nduweni performa penyegelan sing apik. Sajrone ngemot lan ngangkat, ora ana bahan sing tumpah lan operasi stabil. Sisih muter duwe efek buffering lan kemampuan pelumas dhewe, lan resistensi nyandhang sing apik. Suku cadang peralatan gampang diganti, kanthi sawetara suku cadang lan gampang didandani. Lumahing njero hopper kudu diobati nganggo lapisan, sing nduweni ciri resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan suhu dhuwur lan ora gampang dianut bahan. Wektu operasi tanpa masalah terus-terusan peralatan ora kurang saka 7000 jam. Umur layanan kabeh mesin kudu dijamin ora kurang saka 30 taun.

5. Loro-lorone badan elevator ember lan bagean transmisi nggunakake struktur sing tertutup, lan peralatan sing lengkap mbutuhake penyegelan sing ketat, ora ana bocor, lan ora ana bledug. Piranti kasebut nduweni kinerja panyegelan sing apik nalika mlaku ing 20Kpa. Piranti kasebut kudu njamin operasi normal ing 200 ℃, bisa tahan transportasi 300 ℃ slagging kacilakan suhu dhuwur, lan duwe langkah sing cocog.

6. Bahan cangkang lift ember yaiku Q235A, lan kekandelane ora kurang saka 6mm kanggo njamin kekuatan cangkang kasebut; elevator ember kudu dilapisi piring tahan nyandhang lan tahan nyandhang, lan umur palayanane ora kurang saka 25000 jam, lan diwenehake kanggo mesthekake sarat iki Katrangan langkah-langkah sing ditindakake.

7. Komponen utama elevator ember, rantai angkat, kudu rantai tahan kuat, tahan dhuwur. Priksa manawa umur layanan rantai kasebut ora kurang saka 30.000 jam. Bahan sprocket yaiku ZG310-540, atose HRC45-50, lan umur layanan ora kurang saka 30.000 jam. Poros kepala lan poros buntut kudu 40 Cr, dipadamake lan tempered HB241-286. Umur layanan motor lan reducer ora kurang saka 50.000 jam.

8. Bahan corong lift ember yaiku 16Mn, lan kandel hopper ora kurang saka 3 mm. Umur layanan ora kurang saka 30.000 jam. Pipa inlet lan outlet digawe saka bahan kuat lan tahan aus.

9. Desain struktural lift ember ora gampang diklumpukake lan tetep debu; awak dilengkapi bolongan inspeksi sing disegel kanggo mirsani operasi peralatan lan nggampangake panggantos bagean; cangkang ngisor elevator ember kudu dilengkapi lawang inspeksi, lawang Reresik, lsp. bisa dibukak kanthi rutin kanggo nyopot bahan residu ing pojokan sing wis mati. Instalasi rantai seret, hopper lan pangopènan normal bagean bisa ditindakake ing plabuhan inspeksi ngisor.

10. Piranti tensioning rantai saka elevator ember gampang diatur, lan piranti tensioning ana ing casing ngisor.

11. Lift ember dilengkapi platform inspeksi ndhuwur.

12. Lift ember dilengkapi piranti proteksi listrik lan mekanik. Iki dilengkapi lemari kontrol ing lokasi lan antarmuka remot kontrol kanggo mesthekake supaya bisa mandheg kanthi otomatis lan menehi weker nalika rantai rusak, rantai kasebut dijatuhkan, macet, lan bahan kasebut diblokir.

13. Sambungan antarane ember rantai lan rantai nggunakake sambungan samberan kekuatan tinggi.

14. Awak nggunakake metode panyegelan dobel, lan sealant tahan suhu kudu ditrapake ing antarane kabeh casing lan strip penyegelan lan permukaan gabungan flange.

15. Ana piranti posisi ing tengah elevator ember kanggo nyegah cangkang obah miring, lan bisa bebas obah ing arah vertikal. Gerakan sing disebabake dening ekspansi termal ora bisa mengaruhi sambungan lan panyegelan port debit.

 16. Amarga suhu dhuwur saka bahan sing dikirimake, sprocket ing endhas lan buntut elevator ember kudu nggunakake struktur rim dobel sing cocog kanggo rantai kekuatan tinggi supaya ora bisa ditundha rantai. Waos gir nganggo ZG310-540, perawatan quenching permukaan, atose HRC45-50. Buntut elevator ember ketegangan kanthi metode kompensasi otomatis jinis palu abot kanggo ngindhari fenomena rantai slip amarga disandhang saka rantai.

17. Piranti nyopir elevator ember kudu dilengkapi backstop kanggo nyegah kegagalan listrik dadakan saka nyebabake gerakan mundur hopper material lan nyebabake kerusakan peralatan. Motor piranti drive kudu nyukupi syarat anti udan lan anti debu, level proteksie ora kurang saka IP54, lan level insulasi yaiku F. Bantalan motor nganggo bantalan merek SKF.

18. Lift ember kudu dilengkapi pelindung rantai sing rusak. Pelindung pemutus rantai dipasang ing poros buntut lan muter nganggo poros kasebut. Nalika kacepetan batang buntut saka lift ember ora normal amarga operasi kakehan, macet, lan liya-liyane, kabinet kontrol bakal menehi alarm lan mandheg kanthi otomatis kanggo njamin keamanan peralatan. Kajaba iku, elevator ember uga kudu dilengkapi saklar pemblokiran.

19. Nalika kerekan dibalik amarga kegagalan listrik utawa alasan liyane sajrone kerja lan perawatan, tindakake langkah proteksi sing cocog kanggo nyegah ember lan rantai rusak amarga kuwalik.

20. Hoist kudu dilengkapi piranti nglindhungi rantai, ngeculake rantai, lan parkir. Nalika angkat gagal, piranti proteksi ing ndhuwur bisa kanthi otomatis menehi alarm.

21. Kothak kontrol sing diwenehake karo elevator nindakake kontrol lokal ing lift. Ganti bebarengan diwujudake ing papan kasebut, lan lemari kontrol duwe fungsi tampilan, proteksi alarm lan interlock.

Shanghai Muxiang duwe kemampuan nyedhiyakake pelanggan paket pasokan peralatan lan layanan solusi teknis. Kalebu konsultasi jero lan saran babagan rencana anggaran pelanggan, nyediakake desain rencana konstruksi sing gegandhengan, kunjungan ing lokasi proyek sing padha kanggo para pembeli kanggo mbandhingake, pandhuan lengkap sajrone konstruksi lan instalasi, lan pelatihan keterampilan staf sadurunge produksi peralatan lan layanan kualitas sawise produksi . Rekomendasi pra-penjualan Muxiang, desain program, proyek turnkey lan layanan purna jual yaiku daya saing utama.


Wektu kiriman: Mar-19-2021