Sugeng rawuh ing situs web!

LAYANAN

  • Bucket elevator

    Lift ember

    Deskripsi teknis rinci babagan lift ember Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. Lift ember 06.jpg 1. Peralatan sing disedhiyakake dening Muxiang nduweni fungsi lengkap, teknologi canggih lan diwasa, lan bisa memenuhi kahanan perlindungan tenaga kerja. Peralatan sing diwenehake Muxiang yaiku ...
    Waca liyane
  • Automatic packing and palletizing system

    Sistem pengepakan lan palet otomatis

    1. Pambuka sistem solusi sing fleksibel saka sistem pengepakan otomatis lan paletisasi manipulator Kanthi pangembangan ekonomi negara saya saya maju lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi sing cepet, logistik modern, minangka bagean penting ing ekonomi modern lan .. .
    Waca liyane
  • Mikir Industri 4.0

    Sajrone 20 taun wiwit penemuan Internet nganti saiki, pangowahan kasebut nggawe pangowahan sing nggegirisi, lan mboko sithik gabung karo urip kita kanthi nyerang macem-macem industri. Sanajan pangowahan ing jaman anyar iki diwiwiti, nanging prekara sing penting banget. Iki wiwitan ...
    Waca liyane
  • Conveyor angkat barang kargo jinis elevator

    Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. gumantung karo integrasi industri pirang-pirang taun, macem-macem produk lan pengalaman manufaktur sing sugih, lan minangka salah sawijining produsen profesional ing industri transportasi logistik. Personel bisnis perusahaan kabeh sales profesional ...
    Waca liyane
  • Mesin pengepakan otomatis

    Mesin karton otomatis robot minangka sistem sing integral, kalebu robot ABB, kontroler, programer, perlengkapan robot, ngirimake sheet lan peralatan posisi. Iki uga ana gandhengane karo controsistem produksi kanggo nggawe lini produksi kemasan integral lengkap. Pref ...
    Waca liyane
  • Conveyor chain

    Ngandelake integrasi industri taun, macem-macem produk lan pengalaman manufaktur sing sugih, Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen profesional ing industri manufaktur. Kontak bisnis perusahaan yaiku kabeh insinyur penjualan profesional, ...
    Waca liyane
  • Garis conveyor sabuk

    Peran lan faktor pengaruhe roller jajaran mandhiri ing conveyor sabuk Shanghai Muxiang Garis conveyor sabuk sing dirancang dening Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. kudu dilengkapi proporsi rol sing nyetel awake dhewe supaya bisa nyegah penyimpangan saka ...
    Waca liyane
  • Mesin Kemasan Palletizing

    Shanghai Muxiang "Palletizing Packaging Machine-Equipment Use and Management Common Sense" Wektu rilis: 2019-12-11 Views: 40 Operator mesin palletizing lan packaging kudu nindakake ing ngisor iki: "Telung Barang", "Papat Rapat", "Papat Syarat ...
    Waca liyane
  • Sistem Angkat Muxiang

    Deskripsi Teknis Sistem Angkat Sistem Muxiang Shanghai Jeneng peralatan: Piranti angkat 1. Parameter teknis dhasar sing dibutuhake kanggo ngirim peralatan: 1. Ukuran palet: L1200 * W1100 2. Bentuk barang sing ditepungi maksimal yaiku L1800 * W1500 * H3000 3. Lapisan loro / Kacepetan angkat telung lapisan: 60 palet ...
    Waca liyane
  • rante saka chain conveyor

    Jinis struktur lan cara inspeksi kualitas rantai transmisi rantai conveyor 【Abstrak chain Rantai ngirim uga bisa diarani rantai transmisi. Struktur rantai transmisi Muxiang kasusun saka tautan njero lan tautan njaba. Iki kalebu piring tautan njero, tautan njaba ...
    Waca liyane
  • struktur komposisi jalur conveyor sabuk lan instruksi digunakake

    Struktur komposisi jalur conveyor lan muloading Shanghai Muxiang Shanghai lan instruksi digunakake Wektu rilis: 2019-11-20 Ndeleng: 119 Komposisi produk muxiang panjat pemunggah lan pembongkaran jalur conveyor: Garis conveyor belt climbing Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co. .
    Waca liyane
  • Ngurutake baris conveyor otomatis

    Baris conveyor sorting otomatis Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. Wektu rilis: 2019-12-11 Ndeleng: 51 Conveyor penyortiran nuduhake peralatan ngirim khusus sing disiyapake kanggo ngrampungake pengurutan lan penyampaian produk. Sistem ngurutake otomatis umume kalebu ...
    Waca liyane