Sugeng rawuh ing situs web!

Conveyor sekrup

  • Screw Conveyor

    Conveyor sekrup

    Conveyor sekrup utawa conveyor auger minangka mekanisme sing nggunakake pisau sekrup heliks puteran, sing diarani "flighting", biasane ing tabung, kanggo mindhah bahan cair utawa granular. Iki digunakake ing akeh industri penanganan akeh. Conveyor sekrup ing industri modern asring digunakake kanthi horisontal utawa kanthi condong minangka cara sing efisien kanggo mindhah bahan semi-padhet, kalebu limbah panganan, keripik kayu, agregat, biji-bijian sereal, pakan kewan, abu ketel, daging, lan jajanan balung, kotamadya sampah padhet, lan liya-liyane.