Sugeng rawuh ing situs web!

Conveyor Roller Sorter

  • Electric wheels sorting machine conveyor

    Conveyor mesin sortir roda listrik

    Conveyor mesin sortir roda listrik sing digunakake ing kantong pamisah logistik, mesin pamisah rodha yaiku peralatan sing digunakake kanggo sistem conveyor sabuk utawa sistem conveyor roller. Karakteristik desain iki yaiku nglacak barang sing ditularake kanthi akurat lan stabil uga nyetel posisi pamisahan ing posisi apa wae ing sadawane loro garis conveyor kanthi gampang kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan kanthi beda-beda.

  •  Stainless steel roller conveyor

     Conveyor roller stainless steel

    Conveyor rol minangka bentuk sabuk conveyor sing nggunakake rol - silinder puteran kanthi jarak sing rata - kanggo ngidini obyek luncur ing permukaan. Dheweke mindhah materi saka sak panggonan menyang tujuan liyane, lan asring nggunakake gravitasi utawa ngimplementasikake motor cilik.