Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    Shanghai Muxiang

Shanghai Muxiang minangka perusahaan teknologi tinggi sing didegake ing taun 2006. Pabrik perusahaan ing Shanghai nguwasani area 186 hektar. Ana 30 insinyur senior, kalebu PHD, master lan lulusan, lan 12 mahasiswa. Basis produksi Tangshan uga jembaré 42.000 meter persegi lan nggarap 1,700 wong.

PAWARTA

news01

Shanghai Muxiang

Shanghai Muxiang minangka perusahaan teknologi tinggi sing didegake ing taun 2006. Pabrik perusahaan ing Shanghai nguwasani area 186 hektar. Ana 30 insinyur senior, kalebu PHD, master lan lulusan, lan 12 mahasiswa. Basis produksi Tangshan uga jembaré 42.000 meter persegi lan nggarap 1,700 wong.

Bucket elevator

Lift ember

Deskripsi rinci babagan elevator ember Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. Lift ember 06.jpg 1. Peralatan sing diwenehake dening Muxiang duwe fungsi lengkap, advance ...
Automatic packing and palletizing system
1. Pambuka sistem solusi fleksibel sistem pengepakan otomatis lan paletisasi manipulator Kanthi pangembangan ekonomi negara saya terus maju lan ...