Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Isi MX-2B2 Kanthi saran

Katrangan singkat:

Kapasitas: 20-55 timah / menit

Model Kerja: siji ngisi bobote & ditolak & ditolak

Rentang spesifikasi timah:

Diameter: 50-180mm

Dhuwur : 50-350mm

Ngisi Bobot: 10-5000g (Kanthi ngganti diameter auger)

Ngukur Akurasi: ≤ ± 1%

Volume Hopper: 50L

Bobot total: 450Kg


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Antarmuka mesin-Cina layar sentuh Tiongkok / Inggris, sistem kontrol PLC, drive motor servo ngisi drive motor servo sekrup menyang meja putar tank.

Bisa dikemas ing komplong utawa wadhah sing bentuké botol, dilengkapi sistem pakan kaleng kanthi otomatis, sing bisa nyadari kekurangan botol lan ora kaleng, wadhah lawang sing mbukak, rak bingkai sing manusiawi lan gampang dicuci, struktur mesin lengkap, wajar tata letak, ngganti macem-macem kemasan, lan Penak sing resik lan higienis.

Nglacak umpan balik gravitasi spesifik, alarm bobot toleransi, pituduh alarm kesalahan lan fungsi pembuangan sampah, kanggo njamin tingkat kualifikasi produk sing dhuwur.

Data sing digunakake bisa disimpen lan dilindhungi undhang-undhang, kanthi fungsi tangki tangki, geter, lan koleksi bledug.

Mesin pengisi bubuk bubuk Auger pengisi Auger mesin bubuk bubuk otomatis wis misuwur amarga fitur-fitur canggih kayata kinerja sing apik, fungsi sing lancar lan gampang operasi. Dilengkapi karo sistem adhedhasar PLC, mesin ngisi bubuk otomatis iki ...


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita