Sugeng rawuh ing situs web!

Conveyor Sabuk

  • DWS machine

    Mesin DWS

    Conveyor sabuk umume digunakake kanggo transportasi bahan akeh (gandum, uyah, batubara, bijih, pasir, lsp). Sabuk sistem conveyor kasusun saka rong utawa luwih katrol. Daur ulang nggawa medium - sabuk conveyor - muter terus.

  • Turning Conveyor

    Nguripake Conveyor

    Convetor sabuk putar yaiku jinis konveyor konektor sabuk, conveyor sabuk sing paling umum digunakake kanggo transportasi bahan akeh (gandum, uyah, batubara, bijih, pasir, lsp). Sabuk sistem conveyor kasusun saka rong utawa luwih katrol. Daur ulang nggawa medium - sabuk conveyor - muter terus.

  • Telescopic Extendable Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk Dipanjang Teleskopik

    Conveyor teleskopik cocok kanggo ngemot lan mbongkar akeh barang saka trek. Conveyor teleskoping yaiku conveyor datar sing dioperasikake ing kasur slider teleskopik. Dheweke populer nalika nampa lan ngirim dermaga ing endi conveyor ditambahi dadi trailer mlebu utawa metu kanggo ngunggah utawa dimuat. Conveyor iki digunakake kanggo ngemot kothak lan karton ing truk lan kontainer.