Sugeng rawuh ing situs web!

Produk

  • Removable Cableless Battery Telescopic Conveyor (3 Sections)
  •  HIGH CHASSIS Removable Cableless Battery 4 Sections TELESCOPIC BELT CONVEYOR
  • High Chassis Telescopic Belt Conveyor (Motorized Movement type)
  • Telescopic belt conveyor rubber pvc conveyor machine

    Mesin conveyor karet sabuk teleskopik

    Conveyor Sabuk Extendable minangka conveyor teleskoping sing nyebar menyang trailer truk minangka solusi ergonomis kanggo muatan lan bongkar muat. Conveyor iki paling umum ditemokake ing wilayah pengiriman lan panrima, gudang, lan lokasi liyane sing penting kanggo mindhah paket lan barang liyane ing lan metu saka truk lan kontainer pengiriman. Konektor teleskop sing bisa ditambah, bisa nambah produktivitas lan efisiensi ing lawang dock.

  • The movable groove spiral belt mixing machine

    Mesin campuran sabuk spiral alur sing bisa dipindhah

    Mixer pita spiral horisontal digawe saka bagean puteran pita spiral;

    Spiral njaba nglumpukake bahan saka loro-lorone menyang tengah,

    Spiral internal ngirimake bahan saka tengah menyang loro-lorone kanggo mbentuk campuran konvektif. Campuran pita spiral duweni pengaruh sing apik kanggo campuran bubuk lan butiran viskos utawa kohesif.

  • MX-2A/2B Automatic Filling Machine

    Mesin Isi Otomatis MX-2A / 2B

    Cocog kanggo timah jar

    Hopper bukaan sisih 50L, gampang dibersihake

    Layar tutul Tampilan basa 2, gampang dioperasikake

    Sekrup posisi, sambungake karo mesin pengisi, otomatis lan luwih cepet

    Kontrol listrik, kita nggunakake merek terkenal, tetep lan gampang dipikolehi nalika ndesak

    Servo motor drive auger sing lagi diproses nganggo bubut

  • MX-3AL/3BL Automatic Vertical Bag Packaging Machine

    Mesin Kemasan Kantong Vertikal Otomatis MX-3AL / 3BL

    Iki minangka mesin isi segel vertikal lan segel sing ngirit ruangan banget, dirancang kanggo kinerja dhuwur (output) kanthi panyegelan sing bisa direproduksi. Kabeh mesin kanthi otomatis lan dirancang ing desain Two-Mode-Tec lan makaryakke intermitente lan / utawa terus-terusan. Desain format ngidini produksi tas pipa tanpa lan nganggo gusset, tas blok ngisor lan tas StabilPack, uga tas tetrahedron utawa tas bola. Macem-macem bentuk kemasan uga mbutuhake forma ...
  • MX-2B2 Filling Machine With feedback

    Mesin Isi MX-2B2 Kanthi saran

    Kapasitas: 20-55 timah / menit

    Model Kerja: siji ngisi ditambah & ditimbang siji & ditolak

    Rentang spesifikasi timah:

    Diameter: 50-180mm

    Dhuwur : 50-350mm

    Ngisi Bobot: 10-5000g (Kanthi ngganti diameter auger)

    Ngukur Akurasi: ≤ ± 1%

    Volume Hopper: 50L

    Bobot total: 450Kg

  • MX-2B3 Automatic Auger filling machine

    Mesin ngisi Otomatis MX-2B3 otomatis

    Wadah Produk: Kaleng kaleng: Diameter 50-180mm, Dhuwur 50-350mm

    Ngisi Bobot: 10-5000g (Kanthi ngganti aksesoris tambahan)

    Akurasi Pengepakan: ≤ ± 1.5g

    Kacepetan Kemasan: 20-55 kaleng / menit.

    Total Daya: 3.5Kw

    Siemens PLC lan layar tutul, motor servo Panasonic

    Kalebu siji modul 

  • pneumatic mixer

    mixer pneumatik

    mixer pneumatik minangka peralatan telu-ing-siji nggabungake fungsi sedhot, campuran lan ngirim. Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat, sing cocog banget kanggo sertifikasi GMP, sertifikasi higienis panganan, lan nyampur lan ngirim produk sing mbutuhake produk kimia anti korosi.
    Mixer pneumatik seri BHQ minangka antarmuka layar tutul PLC, sing duwe kaluwihan kerja stabil, anti-gangguan, operasi sing trep lan intuisi, lan parameter kontrol saben tahap bisa bebas diowahi.

  • Gravity-free double-shaft paddle mixer

    Mixer dayung gandha gratis tanpa gravitasi

    Campuran dayung ganda-gravitasi non-gravitasi nduweni karakteristik kuat, efisiensi dhuwur, wektu nyawiji cekak, wektu nyampur desain 1-3 menit, keseragaman rasio distribusi 1: 1000 luwih saka 95%, rong batang campuran ing horisontal silinder muter ing arah sing ngelawan kanthi kecepatan sing padha, Blades sing diatur ing sudut khusus ing poros mesthekake yen bahan kasebut disemprotake ing arah radial, keliling lan aksial sekaligus, mbentuk siklus senyawa senyawa, lan entuk campuran seragam wektu cendhak.

  • MX-1B3 Semi-automatic Auger filing machine

    MX-1B3 Mesin filing Auger otomatis

    Model: BGL-1B3

    Cara pangukuran: sekrup jumlah

    Ngisi bobot: saben 10-5000g

    Cara dosis: ngisi auger

    Volume Hopper : 50L

    Akurasi paket: ≤ ± 0,3-1%

    Kecepatan paket: 10-55 kaping / menit

    Pasokan listrik: 380v 50-60hz /1.7kw

    Ukuran: 800X1200X2150mm

    Kalebu sistem kontrol: layar tutul, PLC lan kothak listrik

    Piranti kasebut minangka peralatan semi-otomatis, kothak lembab gabungan bahan pendingin udara, meja angkat alat sedhot daur ulang, cocok kanggo kemasan bahan bubuk, kayata bubuk susu, pakan, tepung beras, gula, glutamat monosodium, minuman padhet, glukosa, obat padat